25 Şubat 2011 Cuma

MNFST Bilgisayar&Bilişim Hizmetler

Neler Yapıyoruz?

Eğitimli teknik ekibizle size sadece uzmanı olduğumuz alanlarda kaliteli ve garantili hizmeti vermektedir. Bu doğrultuda yaptığımız hizmetten memnun kalmayan müşterilerimizden herhangi bir ücret talep etmiyoruz.Hizmet verdiğimiz alanlar hakkında detaylı bilgiyi alt kısımda bulabilirsiniz.,


Çeşitli nedenlerle işleyişi yavaşlayan ya da tamamen duran bilgisayarınızın, öncelikle içinde kalan bilgiler kurtarılır, ardından disk birleştirme işlemine tabi tutulur. Çeşitli teknik kontroller yapıldıktan sonra, bilgisayarınızın donanım özelliklerine göre yüklenebilecek en üst windows veya linux sürümü yüklenir. Bütün güncelleştirmeleri ve standart programlar, ayrıca özel olarak istediğiniz programlar yüklendikten sonra çalışır vaziyette teslimi yapılır..


Sizin ya da şirketiniz için dünyaya açılmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Size özel bir internet site adresi (örn: www.adiniz.com), size özel mail adres(ler)i (örn: adiniz@sirketadi.com), dinamik sayfalar, internet sitenizden gönderilen iletişim mesajlarının ister mail adresinize isterseniz cep telefonunuza gelmesi, eğer şirket için ise sınırsız ürün ekleyebilme özelliği , bütün site çeşitleri için site içeriğinizi yönetebileceğiniz çok fonksiyonlu bir yönetim paneli ve tabiki de GOOGLE'a kayıt sayesinde arama sonuçlarında ilk sayfada çıkma şansı .


Özellikle iş yerleri ve internet cafe sahiplerine yönelik olan bu hizmetimizde; bir server makinası üzerinden ağ sistemi oluşturularak bina içerisinde ya da bina dışarısında bulunan bütün makinaların birbiriyle haberleşmesi sağlanır. Domain ortamına alınan bu makinalara çeşitli kullanıcı sınırlandırılmalar getirilebilir, yazıcı paylaşımları ve dosya paylaşımları güvenli bir şekilde gerçekteştirilebilir. Network kurulumunda şirketimiz kablolama ve program kurulumlarını gerçekleştirmekte olup program lisanları müşteri tarafından karşılanmaktadır..


İster kendi işinizi yapın isterseniz de bir şirket de çalışıyor olun. Günümüzde zaman o kadar hızlı ilerliyor ve o kadar bilgi birikimi meydana geliyor ki, insanoğlunun bu bilgilerin hepsini aklında tutması veya klasörlerde tutması mümkün olmamaya başladı. Bu yüzden biz şirket olara sizin için özelleştirilmiş otomasyon ve depolama yazılım hizmeti sunuyoruz. Sizden aldığımız talimatlar doğrultusunda sizin için en uygun programı kodlayarak kullanımınıza sunuyoruz. Size kalan programın kullanım rahatlığını yaşayarak iş akışınızı daha da kolay hale getirmek.


Özellikle işyerleri ve intercafe sahipleri bilgisayarların tek tek bakım masraflarını ödemeleri yerine aramızda yapılan bir sözleşme ile yıllık bakım masraflarını çok daha aşağı çekebilirler. Sözleşme yapılan yere gezici teknik ekibiz her ay belirlenen tarihte uğrayarak aylık rutin bakımları sözleşme şartlarına göre ücretsiz olarak ya da donanımsal bir sorun ise anlaşılan fiyat üzerine yaparlar. Ayırca rutin kontroller dışında meydana gelen sorunlarda gerek uzaktan bağlantı gerekse teknik ekip ile yerinde müdahale edilir.


Bilgisayarınızda meydana gelen sorunlardan dolayı size hemen bilgisayarınızı yenilenemenizi mi söylüyorlar. Bunları unutun. Teknik donanım ve eğitime sahip personelimiz bilgisayarınız, yazıcınız, hariciharddisk'inizde meydana gelen sorunu çözerek size minumum maaliyet çıkartarak sizi yeni bir ürün alma külfetinden kurtarırlar. Bunun için tek şartımız ürününüzün bize teslim edildiği tarihte garanti süresinin bitmiş olması. Garanti kapsamında olan ürünler personelimiz tarafından yetkili teknik servislerine yönlendirilmektedirler.



Resmi ADSL Çözüm Ortağı olduğumuz TTNet ADSL için internet bağlantı başvurusunda bulunabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken sadece 05445296901 Nolu Telefonu aramak. Başvurnuz alındıktan sonra Teknik Ekibimiz en kısa sürede sizi arayacaktır.



Ve Dilediğin marka-model bilgisayar, laptop, bilgisayar çevre birimleri, bilgisayar aksesuarları, LCD TV, Cep telefonu ihtiyaçlarınızı bizden alabilirsiniz hemde peşin fiyatına 12 ay taksitle ve garantili...




Şahin KULAK
Saydam cad. Saydam İşhanı
05445296901
sahinkulak@hotmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder